Uitstraling

De een heeft het van nature, de ander niet. Mooi ouder worden: de een doet dat van nature, de ander niet. Een kwestie van geluk of pech dus?

 

Nee, zegt cosmetisch arts en bedenkster van de 'Tipping Point Approach', Dr. Helga van den Elzen. Je uitstraling is maakbaar en de manier waarop je ouder wordt beïnvloedbaar. Je hoeft je echt niet meer te laten overvallen door de verschijnselen van de tijd. Je kunt nu al anticiperen op de gevolgen ervan. Met 'age management'; iets anders dan anti aging!

 

April 2017 heeft Dr. Helga van den Elzen haar eigen boek uitgebracht genaamd “Mooi om waar te zijn” – de maakbaarheid van schoonheid en uitstraling. In dit boek laat Dr. Helga zien dat het tegenwoordig voor iedereen mogelijk is om gracieus ouder te worden. Dit heeft niets te maken met het streven naar de eeuwige jeugd. Het gaat erom dat je uitstraling klopt bij hoe je je voelt. Agemanagement is bovendien allesbehalve een ijdele bezigheid van narcistische of onzekere mensen, maar een zinvolle activiteit die de kwaliteit van ons leven verbetert.

 

Tijdens de lezing “Je Kop is je Kapitaal” zal Dr. Helga inzicht geven in de formule van impact en hoe je de impact kunt maken die je wenst te maken.

Wist je dat....

· Wij denken dat mooie mensen aardiger zijn?

· Jij jezelf in de spiegel heel anders ziet dan dat anderen jou zien?

· Slechts 2% van de bevolking bijzonder knap is?

· Een baas last kan hebben van zijn babyface?

· Je uitstraling wordt bepaald door je genen, je mimiek en de gevolgen van het ouder worden?

· Een lach gelukstofjes aanmaakt en een frons somberheid creëert?

· Je lichaamshouding cruciaal is bij een sollicitatie of onderhandeling?

· Er een groot verschil is tussen agemanagement en anti-aging?

· Ware schoonheid van binnen komt? Je botstructuur!

Dr. Helga van den Elzen

Dr. Helga van den Elzen is specialist in het toepassen van injectables. Zij is met haar ruim 25 jaar ervaring, een autoriteit op het gebied van inspuitingen. Ze is de oprichter en drijvende kracht achter de zo succesvolle Elzen Kliniek in Naarden en verricht baanbrekend werk door een nieuwe manier van kijken naar het effect van uitstraling. Zij ontwikkelde hiervoor de 'Tipping Point Approach' waardoor de harmonie van iemands uiterlijk beter blijft gewaarborgd. Dr. Van den Elzen leidt artsen op tot injectables-specialist, geeft vakgenoten trainingen en spreekt regelmatig op internationale congressen en symposia.