Foodcoach Manuela Octave

ATLAS KLINIEK, Nieuwelaan 224

1860 Meise

Telefoon: 0495 58 20 72

E-mail: manuela.octave@gmail.com

Foodcoach Manuela Octave

Diëtiste / Sportdiëtiste

 

Hallo,

Mijn naam is Manuela. Het woord ‘foodcoach’ vind ik het best bij me passen. Uiteindelijk draait heel veel om ‘zich goed voelen’.  Maar wat betekent zich goed voelen nu voor jou?

Bij vermagering, is dit enkel dat maatje (of 2, 3,…) minder?  Dit kán!  Maar vaak ligt het dieper…  Alleen al het gevoel ervaren dat je lichaam reageert op je gezondere levensstijl is fantastisch! Je hebt terug meer energie, je krijgt complimentjes,...

Het feit dat jij alléén hiervoor hebt gezorgd geeft je zelfvertrouwen een boost. Dit geeft op zijn beurt een positief gevolg aan je persoonlijk en/of je professioneel leven, aan je omgang met andere mensen.

 

Wat me opvalt bij de mannen die ik begeleid is dat de stap om een diëtiste op te zoeken soms groter is dan bij vrouwen maar eens gezet zijn ze niet te stoppen! Het is nu ook eenmaal zo dat, gezien een man anders gebouwd is dan een vrouw (lager % lichaamsvet - hogere spiermassa), het resultaat van de juiste inspanningen op gebied van voeding, heel snel loont.

 

Sporters hebben nood aan een zeer individueel voedingsschema. Zoals de trainingen op zich belangrijk zijn draagt vooral een aangepaste voeding bij tot nét dat tikkeltje meer succes.

 

Kom gerust langs, dan bepalen we alvast je lichaamssamenstelling… wie weet, het begin van een fijn verhaal!